Értesítjük a község lakóit, hogy a háztartási lomtalanításra 2018. április 24-én (kedden) 7.00 órától kerül sor. Az akció keretében – a veszélyes hulladékon, hűtőszekrényen, televízión, egyéb elektromos gépeken, autógumin, építési törmeléken és faágon kívül, – minden olyan lomnak minősülő holmit (bútor, autóalkatrész, vasanyag, műanyag göngyöleg stb.) elszállítunk, amelyek nagyságuk, súlyuk vagy terjedelmük miatt a szokásos hulladékgyűjtő edényben nem helyezhetők el.Kérjük, hogy a kisebb méretű lomhulladékot zsákban, vagy dobozban szíveskedjenek kitenni a szétszóródás megakadályozása érdekében.

Kérjük, hogy az elszállítandó holmikat 7.00 óráig a lakóházuk előtti közterületen helyezzék el, mert az ennél későbbi időpontban kihelyezett holmik elszállítását a szolgáltató nem garantálja. A szolgáltató a lomhulladékot kizárólag attól a háztartástól szállítja el, amely a hulladékszállítást nem szünetelteti és díjtartozása sincs.

Az elektronikai hulladékot (TV, hűtőszekrény, számítógép, monitor, porszívó, stb.), veszélyes hulladékot és személygépkocsi autógumit (háztartásonként 5 db/év) hétfő és csütörtöki napokon 8:00-14:00 óra között az Ipartelepen található Hulladékudvarban lehet leadni.

Lassu István
polgármester